Om oss advokatene

Solid juridisk kompetanse

Nettstedet bobiladvokaten.no drives av Austin Lyngmyr & Co advokatfirma

Alle våre advokater er medlem i Advokatforeningen og tar ikke betalt før det foreligger oppdragsavtale med klient. Hos oss vil du alltid få tildelt en advokat med solid kompetanse.

Uforpliktende førstevurdering av din sak

Har du kanskje en sak du vil gå videre med? Send oss gjerne en henvendelse for en vederlagsfri førstevurdering. Du kan benytte vårt kontaktskjema lenger ned på denne siden Vi sjekker alltid om du kan ha krav på å få dekket advokatutgifter gjennom dine forsikringer.

 

Advokatene:

 

Advokat/Partner/Fagsjef kontrakt – og kjøpsrett
Lyngmyr har mange års erfaring med bistand til privatpersoner og næringslivet. Advokat og partner Lyngmyr arbeider i hovedsak med kontraktsrett, herunder saker på bobil, bil og båt.
Advokat
Som advokat har Schiele en relativt bred praksis med hovedvekt på sivilrettslige emner for privatpersoner og næringsdrivende, herunder: kontraktsrett og kontraktsforhandlinger.
Advokat
Nytrø har bred erfaring fra saker innen avtalerett, herunder reklamasjon på kjøp og salg mellom private og næringsdrivende.
Advokat
Advokat Hannah Rachel Cowan har særlig kompetanse på saker innen kjøpsrett og avtalerett.
Advokat
Advokat Marita Moe arbeider særlig med saker innefor kjøp – og pengekravsrett. Hun har god erfaring med prosedyre og har ført mange saker for retten.